2011. április 14., csütörtök

Hahahahahahahahahaha :D

Sziasztok maszatkák :D Szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóval, friss minden bizonnyal már csak szünetben lesz. És áááááááááááááááááááááááááááááááááá, végre elérkezett ez a fuckingos nap. Hnap Pécs <3 Tökre felpörgős feelingem van :D És hál istennek ma sikeresen kiment a térdem edzésen haha :D Ilyet is csak én tok :P De a fájdalomcsillapító segít vmennyit :D Na de, h addig se maradjatok olvasnivaló nélkül, megosztok veletek 1 kommentárt, ami az uccsó fejihez érkezett :D ( lehet, h vki már olvasta :P ) Gyerekek, én ezen annyit röhögtem :D Am Jenni cicca *.*    Puszmó catke (:D) csak annyit üzen, h jobb felső sarok x kattintás bye-bye :D bár lehet, h ez meghaladja az agykapacitásod, szóval apucival vetethetnél magadnak agyacskát is :P Mellesleg szívesen várom a blogjaid url-jét :D




"Hát az igazság az, hogy hánynom kell a blogtól ^^ Elolvastam a történet ismertetőt, de egyáltalán nem nyerte el a tetszésem..Sztem nagyon tréé..Hát igen nem mindenki lehet egyszerre gyönyörű és népszerű is..:D Én legalább is imádom a középiskolát.A suliban mi vagyunk a nagymenők az LB-el(mondjuk én még rajta is túl teszek)^^Hát ezen nincs is mit csodálkozni.Hiszen szép vagyok és szinte minden pasi járna velem.Imádoom az életem..*.*Jujj képzeljétek alapítottam egy klubbot ahová csak a legmenőbbek léphetnek be..:DD Persze mindenki be akar lépni, de azt ki is kell érdemelni..És kit érdekelnek ezek a hisztis picsák akik elkezdenek bőgni, csak mert cikizik őket?!Nálunk is van rengeteg ilyen kiskurva, még jó hogy leoltom őket..Chhh..Nem bírom az ilyenek fejét..Jajj és még nem is mondtam hogy gazdag vagyok és képzeljéteek, hogy apucii vesz nekem egy Mercedest a 17 szülcsii napcsimra..Hát nem szupcsii?Örüljünk együtt hogy mindenem meg van ^^ Nah puzskóó láwcsii minden kreténnek"


 Most oan oltogatós kedvemben vok, szóval csak kifejtem a véleményem :D Akit nem érdekel ez a rész, az ne olvassa el :P Hánynod kell? legalább már nem kell hánytatnod magad :D Egyszerre gyönyörű és népszerű, tehát ezzel kifejtetted, h agyad nincs :D ( az okos kifejezés nem szerepel :P) A középiskolába h jutottál be? Protekció cica, protekció? :D Örülök, h vannak barátaid, akiket hátba támadnál bmikor :D Ien lekezelően beszélni az LB-kédről....  Hány kg festékkel vagy szép, cicamica? Járni vagy ágyba vinni? :D Nem mindegy honey, nem mindegy :D És mi a klub neve? Agy nélküli Ribók Gyülekezete? Annyira happy vok, h ien nemes szíved van. Mennyire lenne nagy a pofád, ha a push-up melltartód lekerülne rólad, a 60 kg sminkkel együtt, a póthajadról nem is beszélve? Nem bírod a fejüket? Szted a tiedet bírják az úgymond barátaid? Utálnak cica, utálnak. Csak még ahhoz is hülye vagy, h ezt észrevedd :D 17.re? Annyira örülök neked :D Ne feledd a biztonsági övet, mostanában sok a baleset :P mellesleg az úttestet használd, ne a járdát :D Persze, mindened :D Látszik, h JB-n, SP-n, Fluoron és MM-en nősz fel :D Mellesleg helyesen írni nem fájdalmas, próbáld ki egyszer :D A szépség elmúlik, a pénz hirtelen elfogyhat, a barátaid egyszer csak hátba támadnak, mert már nem leszel oan kis népszerű :D Én annyira örülök neked honey, annyira :D Sztem rossz emberrel kezdtél ki :P Én az ien szájba rúgós picsákat hamar elintézem :P Ráadásul köszönettel tartozom neked, amiért ilyen jó kedvet szolgáltattál nekem tegnap este :D Jobb vagy, mint egy stand up-os, komolyan :D Az ily szofisztikáltan megfogalmazott kommentárjaidat az elkövetkezendő időkben is várom, komolyan. Olyan jókat tudsz írni, h az ember röhögőgörcsöt kap :D Annyira köszönöm, h írtál, és várom további véleményeidet is :P Látod, a színpad a tiéd :D

10 megjegyzés:

Rennie írta...

Nos...
Mivel elolvastam a komit és blogom is van, akkor én most kreténnek számítok? Csak tudjam meg ki ez a kis r*banc és nem sokáig lesz ő "egyszerre gyönyörű és népszerű" is egy darabig az biztos.
Szerintem jó a blog és a történet is, ez a kis k*rva meg ne pofázzon bele mások dolgába.
Én is apuci pici lánya vagyok, de én nem kocsit, hanem szeretetet kapok.
Azt hiszem tisztán érthető a véleményem a csajról, és remélem ezt el fogja olvasni.
Amúgy tényleg szuper a blog, alig várom a folytatást.
Puszi

Isabella Cullen írta...

Drága nem is tudom hogy ki voltál de neked nem autóra van szükséged hanem egy agyra jaaaaaaaaa de azzal csak egy baj van nem lehet minden sarkon kapni :) Szívás :D
De azért nézd meg a húsboltot hátha találsz ott egy neked valót ma már biztosan olcsón be is plasztikázzák :D



Jól vissza szóltál neki Puszmó :) Lökött b.. :D
Szőke pláza cicmic
Na mindegy én nagyon szeretem a történeteidet :) És alig várom a folytatást :)



Isabella Cullen

Névtelen írta...

sztem ide elég annyit irnom hogy röhögögörcsöt kaptam:DDDDDD és kb.sírok:DDD
jol vissza tudsz oltani hallod:DDD(L)
kajak irjon már még ilyeneket imádok ilyet olvasni:DDD
Dorszíí

Névtelen írta...

ez a kis p*csa azokat tartja ribiknek akiket cikiznek? Nem tudom mit szólna ha ő lenne a helyükben. Én általánosban ezt már megtapasztaltam csak azért mert sportolok. Nem kívánok ilyet senkinek... kivétel ennek a kis r..nak tudja csak meg kiket kurváz le. És egyszer az életben egy jó nagy pofont kellene neki adni hogy magába szálljon... bár lehet neki ez sem segít.
Amúgy jó a blogod és a történet is
By Kata

Bri. írta...

Hellóka!

Nah, az ilyen ribancokat szoktam szájba rúgni ;) Amúgy azt nem értem, hogy mi a francnak kezdi el mesélni az életét? Őszintén szólva magasról teszek rá, hogy milyen a baráti köre és, hogy mit kap szülcsi napcsijára, nah, igen, erre szoktam azt mondani, hogyha így beszélszcsi szájbabaszcsizlak :SS
Nekem is meg van a megfelelő baráti köröm, akikért tűzbe mennék, én is apuci kislánya vagyok, de drága autók helyett szeretetet ad és észt, amiből majd később kocsit is kapok és nem leszek egy k*rva, akivel mindenki lefekszik, majd elhagyják mert mert a látszat az igazi és belül nincs semmi...
Amúgy örülök Puszmó, hogy ezt bejegyzésbe tetted, rég röhögtem ilyen jót ;"D

Névtelen írta...

Hát baszki ez ...
Annyira röhögtem h leestem a székről.
Hol volt ez a csaj amikor észt osztogattak?
Komolyan ez a beszéd az amit ha meghallok akk azt kérdezem h " Mi bajod van?"
"Hát igen nem mindenki lehet egyszerre gyönyörű és népszerű is.."
ja de azt kihagyta h okos.
"És kit érdekelnek ezek a hisztis picsák akik elkezdenek bőgni, csak mert cikizik őket?" Nem tudom ő h reagálna ilyen esetben. Velem csak egyszer történt meg. De azt soha nem felejtem el.
Ha megverni nem is de beszélgetni azt kellene vele.
És ki a f*-at érdekli h ő gazdag, meg h kocsit kap?
Ha nem tetszik neki a töri akk ne olvassa.
Sztem ebből látszik mi a véleményem az ilyen személyekről.
"puzskóó láwcsii"

Ez kihagyhatatlan volt.:D
Na szóval: Sziasztok

Vircsi írta...

Jajjjjj Istenem! :D
Szétröhögtem az agyam ezen a kommentáron! Ezt tényleg érdemes volt kitenni! ;)
Szegény Barbie..., miért nem áll be a sorba mikor az észt osztogatták? :O :D
Imádom az ilyen szőke embereket!
Vircsi

Claudia Vince írta...

Helló!

Kár hogy az észt nem a sarkon osztogatják szöszikém...Hidd el,ha ott tennék,neked is jutott volna.Csak sajnálni tudlak.Amúgy így beszélni az állítolagos "LB"-ről,nem szép dolog.Hát,egyszer majd téged is szépen satba fognak tenni a "barátaid" apuci szeme fénye.

De csak hogy tudd ebben a közösségben(gondolok az írókra)sokkalta jobb emberek vannak mint te azzal az igen szőke buciddal.

Lehet hogy többet veszítünk,mint kapunk,DE ez tesz minket jobbá az ilyen felületes libáknál.

Gondolj csak arra hogy egyszer mindent el fogsz veszíteni!Na,akkor ki fog melléd állni,ha az utcára kerülsz?Mert lehetséges hogy apuciék meghalnak,és akkor nem fogják tudni fizetni,a parókáidat,a szoláriumot,a festéket(amiből egy nap min.2 kg teszel fel)plusz az iskolavezetőségek lefizetését.

Mert én ez alatt a 13 év alatt többet tudok mint te,libuskám.

Ennyit erről

Névtelen írta...

Szia!
Csak annyit hogy az összes ilyet megrugdosnám..., nem baj a pornó iparban amúgy is mindig kellenek friss húsok. Nem értem hogy ezek most csak fényezni akarják magukat vagy fényezni akarja magát elmondani hogy neki milyen hiper szuper jó de ezt el kell osztani azt hiszem kettővel mert csak azok írnak ilyet akiknek igazán nagy az önbizalomhiánnyal rendelkeznek, de így próbálják meg ezt kompenzálni hogy ne érje őket támadás, ajánlom figyelmébe a Dögös csajok című filmet Lindsay Lohan szereplésével...Egyszerűen ezen csak nevetni lehet amit ír Paris Hilton 2.(bár kétség kívül hogy az említett nevű nő kiváló üzletasszony) csak egy a gond hogy ez a lány a nyomába sem fog érni Paris Hiltonnak ha esetleg ő lenne a példaképe...
Melinda

mesi írta...

sziasztok.

Szerintem ezt a dolgot nem kell fej fújni. sajnos mindig is voltak és lesznek ilyen elkényeztetett pi..ák.
jobban fog idegeskedni azon ha nem reagálunk a komijára.

nekem is van pénzem, de nem híresztelem. ez a neveltetésen múlik kit, hogy nevelnek.
én ezzel nem szoktam dicsekedni. pedig meg tehetném. de szóba sem hozom.
mindenkit egyformán kezelek, mert így neveltek. attól, hogy valakinek kevesebbje van mint másnak attól még nem több sem kevesebb az illető. bárki is legyen. és tudjátok mit? az az ember aki nem gazdag sokkal normálisabb mint aki el van eresztve.

szóval kedves gazdag kis csajszi mercit kapok. AKKOR UGRÁLJ HA MAJD TE DOLGOZOL MEG A PÉNZEDÉRT ÉS NEM APUCIT PUMPOLOD. KÖNNYŰ MÁS PÉNZÉVEL UGRÁLNI.
TE IS JOBBAN FOGOD ÉRTÉKELNI AZT AMIÉRT MAJD TE FOGSZ MEGDOLGOZNI MINT HA MEG KAPOD. ÉS A PÉNZ NEM BOLDOGÍT. SOK MINDENT NEM LEHET PÉNZÉRT MEG VENNI.

nekem nincs külön blogom, én csak olvasni szeretek.
de majd akkor ugráljál ha majd te is csinálsz egyet.
és nagyon kíváncsi lennék, hogy te mit szólnál ha te kapnál egy ilyet.
szívesen meg nézném az arcodat.
szerintem amíg valaki bele vág az írásba azt igen is támogatni kell és biztatni, hogy tudjunk mit olvasni.

egyenlőre ennyit írok neked-nektek.

és a bloggal kapcsolatban szerintem is jó.